16 Haziran 2009 Salı

Turk kizi bicaklanip dereye atildi

Türk Kızı Bıçaklanıp Dereye Atıldı


Almanya'da vahşi bir cinayet işlendi. Türk kızı Nurcan G. Almanya'nın Recklinghausen kentinde bıçaklanıp bir dereye atıldı. Polis zanlı olarak terk ettiği Türk sevgilisini gözaltına aldı.


NURCAN'IN DRAMI

Alman Bild gazetesinin haberine göre, 22 yaşındaki Türk kızı Nurcan G. eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldükten sonra cesedi Recklinghausen kentinde Rhein-Herne deresine atıldı.


Gazetenin haberine göre, genç kızın öldürülme nedeni, Türk sevgilisinden ayrılarak bir Alman genciyle çıkmaya başlaması. Alman polisi Şerif Ö. adlı kişinin, talihsiz kızı zorla arabasına bindirerek dere kenarına götürdüğü ve orada defalarca bıçakladıktan sonra, cesedi dereye attığına inanıyor. Polis cinayetle ilgili delil toplamaya devam ediyor, zanlının kaçmasını önlemek için gözaltında tutuyor.

Cinayet masasından bir komiser, "Çok uzun zamandan beri bu derece vahşice öldürülmüş bir cesede rastlamadım" dedi. Anahtar Kelimeler: Nurcan - Nurcan G. - Almanya - 22 yasindaki Türk kizi - Recklinghausen - Rhein-Herne - Türk - Alman - Serif Ö. bicaklama - ceset - Polis - dere - cinayet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder