13 Temmuz 2009 Pazartesi

Facia kurbani gurbetci aile ugurlandi

Facia kurbanı gurbetçi aile uğurlandı

Fransa'dan Kars'taki yakınlarını ziyarete gelirken Amasya'nın Taşova ilçesi geçirdikleri trafik kazasında ölen aynı aileden 5 kişinin cenazesi, Kars'ın Kağızman ilçesinde toprağa verildi.

Kazada ölen İrfan Aras (36), eşi Bedriye Aras (34), çocukları Serhat Aras (11), Merve Aras (10) ve Enes Aras'ın (4) cenazeleri, yakınları tarafından özel araçlarla Kağızman ilçesine getirildi.

Cenazeler, Çayarası Köyü Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, köy mezarlığında toprağa verildi. İlçe Kaymakamı Çetin Çelik ile çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde, Aras ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Çayarası köylüleri, kazada ölen İrfan Aras'ın 10 yıl önce çalışmak için Fransa'ya gittiğini ve 5 yıl önce de eşi ve çocuklarını yanına aldığını söyledi. Köylüler, kazada bir ailenin yok olmasının köyde büyük bir üzüntüye neden olduğunu ifade etti.

Fransa'dan gelen ve Kars'ın Kağızman ilçesine giden İrfan Aras yönetimindeki 771 ARZ 93 yabancı plakalı otomobil, Amasya'nın Taşova ilçesinde, Durusu yöresinde karşı yönden gelen Erdal Yılmaz'ın kullandığı 37 DY 462 plakalı kamyonla çarpışmış, otomobilde bulunan Aras ailesinden 5 kişi ölmüştü. Etiketler: gurbetçi aile trafik kazası kamyon kaza amasya kaza ölüm

Kaynak: AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder