4 Ekim 2008 Cumartesi

Semdinli'de hain saldiri: 15 sehit !

Şemdinli'de hain saldırı: 15 şehit!

PKK'nın dün akşam Şemdinli'deki Aktütün karakoluna saldırdığı ve çatışmalarda 15 askerin şehit olduğu 2 askerin de kayıp olduğu açıklandı...

PKK'nın, dün akşam saatlerinde Hakkari Şemdinli'deki Aktütün Karakolu'na saldırdı. Çatışmalarda 1astsubay, 6 uzman erbaş ve 8 er şehit oldu. 2 uzman erbaştan da haber alınamadığı açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne PKK’lı teröristlerce yapılan saldırıda 15 askerin şehit olduğu bildirildi.

23 TERÖRİST ÖLDÜDÜRÜLDÜ!

Bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan unsurları tarafından dün yapılan saldırıda, 15 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu, 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 2 uzman erbaş ile de henüz temas kurulamadığını, 2 askerin de durumunun ağır olduğu belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak tarafından bu sabah bir basın toplantısı ile yapılan açıklamada, Irak'ın Kuzeyi'nde saldırıların devam ettiği, belirtilen rakamların artabileceği ifade edildi.

Çatışmalarda yaralanan askeri personelin uçakla Ankara'ya getirildiğini belirten Tuğgeneral Gürak, ilerleyen saatlerde yeni açıklamalar yapılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: (Haber 7)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder