7 Mayıs 2008 Çarşamba

Alman anneler bebeklerini öldürüyor

Alman anneler bebeklerini öldürüyor

İslam karşıtı haberleri yayımlamakta usta olan Alman gazeteleri, hemen her gün bebeklerini öldüren Alman annelerle ilgili haberleri görmezden geliyor.

Almanya'da bebek cinayetleri her geçen gün artıyor. Ülkede üç gün içinde 5 bebek anneleri tarafından öldürüldü. 1 Mayıs tarihinde Berlin’de iki aylık bir bebeğin annesi balkondan fırlattıldığı belirtildi.

Şans eseri kurtulan küçük kız ölümle pençeleşiyor. 2 Mayıs’da da aşağı Saksonya Frauenhein’da sokak kenarına atılmış bir bebeğin cesedi bulunmuştu. 3 Mayıs Cumartesi günü ise Almanya, Wenden şehrinde havlulara sarılarak derin dondurucuya atılmış üç bebek cesedi haberiyle yeniden irkildi.

Almanların günahlarını fısıldayarak geçiyorlar

Alman basını günden güne artan bebek cinayetlerini kısa paragraflarla geçiştiriyor. Manşetlerini birkaç haftadır kızını 24 yıl evinin bodrum katında kilitli tutan Avusturya’lı babaya tahsis eden, Avusturya ve Avusturyalı’larla ilgili ilginç yorumlara yer vermekten çekinmeyen Alman basını, Almanya’da cereyan eden vahşetleri neredeyse fısıldayarak geçiyor.

Die Welt'in Türk düşmanlığı

Dün henüz sıcaklığını koruyan Avusturyalı canavar babayla ilgili haberleri de aşağılara çeken die Welt gazetesi, manşetten verdiği özel bir haberle büyük bir komediye daha imza attı. Zorla evlendirilen bir Türk genciyle yapılan röportajı büyük bir olaymış gibi gündeme taşıyan gazete, aynı gün vuku bulan üç bebek cesediyle ilgili haberi küçük putonlarla alt sıralarda andı. Hafta içinde üst üste yaşanan bebek cinayetleri ise trajı yüksek birçok gazete ve dergide haber olarak dahi yer almadı.

İslam dünyası, Türkiye ve Türkler’le ilgili haberlerdeki en küçük menfi ayrıntıları detaylarıyla neşreden ancak Almanya ve Avrupa’daki garabetlere gözlerini yuman Alman basınının bu tek taraflı ve provakatif yayın anlayışı ülkede yaşayan Türklerin durumunu daha da zorlaştırıyor.

Bebeklerini öldüren anneler Müslüman olsaydı ?

Alman medyasının İslam ve Müslümanlar konusunda izlediği politika ülkedeki Müslüman göçmenlerin entegrasyonunu güçleştirirken, Almanların da bilgisizlikten kaynaklanan önyargılarını pekiştiriyor.


Die Welt gazetesinde kullanılan fotomontaj resim...

Medyanın Avrupa’daki İslamfobiyi besleyen yayın çizgisini anlamak için sadece die Welt gazetesinin internet sitesinde yer alan "Dschihad auf Deutsch" (Almancada Cihad) portalı için kullanılan sembolik resme bakmak yeterli. Gazeteleri takip eden objektif beyinlerden bazıları ise bebek cinayetleri ile ilgili haberlere yaptıkları yorumlarda, "bebeklerini öldüren anneler müslüman olsalardı, neler yazardınız acaba?" diye sormaktan kendilerini alamıyorlar.

Anahtar Kelimeler: Alman anneler bebeklerini öldürüyor - Alman anneler bebeklerini olduruyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder