19 Mayıs 2008 Pazartesi

Sahte ustegmen gercegine yakalandi

Sahte üsteğmen gerçeğine yakalandı

Samsun'un Ladik ilçesinde üsteğmen üniforması ile girdiği kuyumcuda altın görünümlü bilezik bozdurmak isteyen kişinin dolandırıcılık girişimi tesadüfen kuyumcunun önünden geçen İlçe Jandarma Komutanı'nın içeri girmesiyle fark edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Caddesi'ndeki bir kuyumcuya giden üsteğmen üniformalı bir kişi ile eşi olarak tanıttığı kadın bilezik ve künye bozdurmak istediklerini söylediler.

Kuyumcunun işlemleri yaptığı sırada yoldan geçen İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özkan Yılmaz, üsteğmen üniformalı bir kişi görünce selam vermek için içeri girdi.

Ancak, içerdeki kişinin gerçek üsteğmen olmadığı, bozdurmak istedikleri parçaların da altın suyuna batırılmış metaller olduğunun fark edilmesi üzerine zanlı ile yanında bulunan kadın gözaltına alındı.

K.O. ve F.A. adlı zanlılarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA

Anahtar Kelimeler: Sahte üsteğmen gerçeğine yakalandı - Sahte ustegmen gercegine yakalandi - Samsun Ladik - Samsun Ladik Samsun caddesi - ustegmen görünümü bir kisi kuyumcu yu dolandirmak istedi - Samsun un Ladik ilcesinde dolandiricilik girisimi -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder