22 Ekim 2007 Pazartesi

'PKK döktüğü kanda boğulacak'


'PKK döktüğü kanda boğulacak'



12 şehit haberi sonrası Mersin'de başlayan protestolar dur durak bilmiyor. Memur-Sen Mersin İl Başkanı Ahmet Işıklar, üyeleri ile birlikte yaptığı açıklamada 'Döktükleri kanda boğluacaklar' dedi.



Abdullah Biçer- Maynur Koç'un haberi

Memur-Sen Memur Sendikaları Konfederasyonu Mersin İl Temsilciliği önünde bugün yapılan basın açıklamasında Memur-Sen Mersin İl Başkanı Ahmet Işıklar son günlerde artan terör faaliyetlerini kınadı. Şehit askerler için Zeytinli Bahçe caddesinde bulunan Esse yit Hulusi Efendi Camisinde öğle namazına müteakiben gıyabi cenaze namazı kılındı.

Memur-Sen Sendikalarının Mersin Temsilciliği önünde dün yapılan basın açıklamasında da terör örgütü PKK ve yandaşları kınandı.

Memur-Sen Mersin İl Başkanı Ahmet Işıklar yaptığı konuşmada “Türkiye terörü ve teröristi daha ilk ihanetinde tanımış, onun iğrenç yüzünü de, içini de görüp, tüm kurumlarıyla ve halkıyla karşısında durmuştur. Türk evlatlarının PKK terör örgütü katillerince şehit edilmesi karşısında bugün daha çok bilinçli ve kararlıyız.Artık teröristi de, arkasındaki Avrupalı veya okyanus ötesi emperyalist güçleri de görüyor ve tanıyoruz” dedi.

Ülkemizde huzur ve istikrarın hakim olmaya başladığı bu dönemlerde, toplumumuzda kargaşa ve çatışma çıkararak, kaos ortamı oluşturmaya çalışanlara en güzel cevabı bu milletin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirerek vereceğini belirtti.

Kimsenin bu milletten silahla korkutarak, tehdit ederek, ne bir şey talep edebileceğini ne de bir şey alabileceğinin imkansız olduğunu söyleyen Işıklar, “Bu gerek terörist PKK, gerek emperyalist ABD, gerek Siyonist İsrail olsun” dedi.

Bu tür vahşi saldırıların, masum insanların meşru hal ve adalet beklentilerini engellediğini, onları , Medeni Türkiye’nin nimet ve imkanlarından mahrum bırakmayı hedeflediğini belirtti.
Önce 12 vatandaşımızı ve 14 askerimizi, şimdi de 12 askerimizi şehit eden katillere de , onları yeniden üzerimize saldırtan patronlarına da lanet okuyup “ Döktükleri kanda boğulacaklardır” diye seslenen Işıklar tüm şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder