3 Haziran 2008 Salı

Samsun'da kenenin isirdigi bir kisi daha oldu

Samsun'da kenenin ısırdığı bir kişi daha öldü

Samsun'da kenenin ısırdığı bir kişi yakalandığı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığından hayatını kaybetti. Böylece bu yıl içinde kene ısırmasından ölenlerin sayısı 16'ya çıktı.

26 yaşındaki Seyit Yalçınkaya'yı 4 gün önce Asarcık ilçesi Armutlu köyündeki evinin bahçesinde kene ısırdı. Durumu ağırlaşan hasta hemen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alanan Yalçınkaya , müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Halen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Servisi'nde 1 kişinin Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle tedavi altında tutulduğu bildirildi. Hastanenin aynı servisinde tedavi gören bir hasta da dün hayatını kaybetmişti. Son vakayla birlikte bu yıl kene ısırmasından ölenlerin sayısı 16'ya çıktı.

Kaynak: tgrthaber.com
Anahtar Kelimeler:
Samsun'da kenenin ısırdığı bir kişi daha öldü ** Samsun'da kenenin isirdigi bir kisi daha oldu ** Asarcik ilcesi Armutlu köyü ** KKKA ** Kirim Kongo Kanamali Atesi ** Kene bir can daha aldi ** Samsun Asarcik Armutlu köyü **

1 yorum:

  1. This blog could be more exciting if you can create another topic that everyone can relate on.

    YanıtlaSil