25 Ocak 2009 Pazar

Almanya sapik Turk'u ariyor


Almanya sapık Türk'ü arıyor

Tuttlingen polisi ve Rottweil Savcılığı tarafından yapılan ortak açıklamada, kaçak olarak aranırken hakkında tutuklama kararı da çıkartılan ve 3 çocuk babası olduğu bildirilen Kellegöz’ün, geçen pazar günü eski sevgilisini ararken, söz konusu kadının 6 yaşındaki kız kardeşini kandırarak Tuttlingen’deki ikinci evine götürdüğü ve burada küçük kıza tecavüz ettiği belirtildi.

Olayı da görüntülediği bildirilen Kellegöz’ün, küçük kızı eve bıraktıktan sonra, bu konuda kimseye bir şey söylememesi durumunda kendisine hediyeler alacağını söylediği, buna rağmen küçük kızın ana okulunda 2 kadın eğitimciye bu olayı anlattığı, bunun kızın annesine bildirildiği, bu kişinin de kızını bir klinikte kontrol ettirdikten sonra olayı polise haber verdiği kaydedildi.

Kellegöz’ün evinde yapılan aramalarda görüntülerin ele geçirildiği ve bir mahkemenin hakkında tutuklama kararı çıkarttığı belirtilen açıklamada, vatandaşlardan da yardım istendi. Kellegöz’ün nerede olduğunu bilenlerin bunu Tuttlingen polisine bildirmeleri istendi. Bu konuda bilgi verebilecek kişilerin 07461/9410 numaralı telefona başvurabilecekleri bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder