4 Haziran 2010 Cuma

KAN EMİCİLERİN MALLARINA BOYKOT

KAN EMİCİLERİN MALLARINA BOYKOT
04 HAZİRAN 2010 CUMA

Haydi Türkiye kendi vatandaşına kurşu sıkma! Bu listedeki ürünlerden elde edilen gelir Halkımızın kanını ve Filistin halkının kanını dökmek için kullanıldı.

Tüketiciler Birliği bir liste yayınladı. Lisetede Türkiye pazarında büyük bir yer teşkil eden ve evimizin her köşesinde olan İsrail mallarını potesto etmek icin bir basın açıklaması yayınladı.

Biz belki halkmızın ve binlerce müslümanın kanını döken İsrail'in mallarına karşı boykotu yeni başlatacakken İsrail haksız olduğu halde iğrenç propagandasına çoktan başaladı bile. Bize düşen görev ise Türkiye'deki tüm halkların İsrail mallarına karşı boykota gitmesi.

İşte Tüketiciler Birliğinin basın açıklamasının tam metni ve İsrail ürünleri:


ISRAIL Mallari Boykot


Tüketiciler Birliği Derneği olarak İsrail'in yapmış olduğu haince ve hunharca yapılan saldırıyı kınıyor ve masum insanlara yardım götürmek üzere yola çıkan yardımları dahi hazmedemeyen insanlık dışı bu saldırıdan dolayı irsali kınıyor ve sivil toplum kuruluşumuz olan İHHA ya da geçmiş olsun diyor, ölenlere Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Tüketiciler Birliği Derneği olarak İsrail in yapmış olduğu saldırının hiçbir gerekçeye dayanmadığını ve İsrail mallarını halk olarak boykot edelim ve tepkimizi ortaya koyarak protestoyu başlatmanın vaktinin gelip geçtiğini bir avuç İsrail böylece göstermiş oldu.

İsrailin insanı yardımı dahi hazmedememesi insanlıktan nasibini almamış bir ülkenin mallarının alınmaması için ülke olarak beraber olmamızın zamanının geldiğini düşünüyorum.

Millet olarak bu yapılan haksızlığa artık bir dur demenin vakti geldi ve geçiyor. İsrail in insani yardıma dahi hazımsızlığı da göstermiştir ki, silahsız masum insanlara saldırmak ve soykırımı kimlerin yaptığı ve insanlıktan nasibini almamış ülkeye halk olarak İsrail mallarını ve İsrail meşeli malları almayarak tepkimizi ortaya koymanın zamanı geldi ve geçiyor. Ülke olarak bir bütün olduğumuzu ispatlamanın vaktidir diyorum, ve uyan Türkiyem uyan, karanlık emellere boyun eğmeyip dik duruşumuzu her ortamda göstermeli, ülkenin birlik ve bütünlüğünü göstermenin zamanı bu zamandır diyorum.

İnsani yardımda gazzedeki masum ve çaresiz insanlara yardım etmek amacıyla toplanan yardımları, gerçek ihtiyaç sahiplerine götüren sivil toplum kuruluşumuz olan İHHA yöneticilerine ve bu uğurda canından olan,ve yapılan bu hain saldırıda ölen kardeşlerimize başsağlığı diliyor,ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türk halkının insani amaçla toplamış olduğu yardımları toplayıp masumlara ulaştırmaya çalışan İHHA sivil toplum kuruluşumuza ne kadar teşekkür etsek azdır diyoruz; Bu yardımı dahi hazmedemeyen ve ülkemizde hala İsrail yandaşları olan kurumları, İsrail yandaşı sivil toplum örgütlerine destek verenleri kınıyor ve biran önce ülke olarak öz benliğimize dönmemizin vaktinin geldiğini ve masum insanlara yardımı dahi hazmedemeyen insanlık dışı davranışlarını kınamanın vaktinin geldiğini ve halk olarak ülkemizde İsrail malları ve İsrail meşeli malların protestosunu başlatmanın vaktinin geldiğini unutmamak gerektiğini ve ülke olarak bu İsrail in silahla yapmış olduğu hain saldırıyı ülke olarak mallarının boykotunu yapıp gücümüzü göstermeye ve buna herkesin destek vereceğinden ise kimsenin şüphesi olmadığını bir kez daha gösterelim; Ve haydi Türkiye'm uyan;uyanmanın zamanı geldi ve geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder