1 Eylül 2010 Çarşamba

FIRINDA BALIK

FIRINDA BALIK
01 EYLÜL 2010 CARSAMBA


MALZEMELER:

2 palamut,
6 domates,
maydanoz,
1 çay bardağı yağ,
5 diş sarımsak,
tuz ve karabiber.

YAPILIŞI:

Fırın tepsisi yağlanıp halka halka doğranmış bir sıra domates dizilir. Sarımsaklar dövülüp kıyılmış maydanozla karıştırılıp domateslerin üzerine yarısı serpilir. Üzerine temizlenip dilimlenmiş balıklar dizilir. Tuz ve biber ekildikten sonra üzerine domates dizilip kalan maydanoz ve sarımsak karışımı serpilir. Biraz daha tuz ekilip, üzerinde yağ gezdirilir. Sıcak fırında 20 dakika pişirilip servis yapılır. Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder