10 Nisan 2008 Perşembe

PKK'nin vuruldugu an -Video-

PKK'nın vurulduğu an -Video-

Terör örgütü PKK'ya göz açtırmayan Mehmetçiğin Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarına yönelik operasyonu kameraya işte böyle yansıdı

Irak'ın kuzeyine yönelik kara operasyonuyla terör örgütüne ağır darbeler indiren Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terör yuvalarına tahrip gücü yüksek roketlerle yaptığı saldırıya ilişkin görüntüler, teröristlerin Kuzey Irak'ta nasıl bir baskı altına alındığını da gösteriyor.

Terör yuvasına yakın yere konuşlanıldı

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki komando birliği, sınır ötesindeki terör yuvalarına yakın mesafede konuşlanarak operasyonun hazırlıklarını tamamladı.


Koordinatlar alındı hesaplar yapıldı

Karla kaplı dağlarda gerçekleştirilen operasyon sırasında teröristlerin bulundukları yerlerin koordinatlarını alan askerler, hesaplamalarını yaparak mermileri roketatarlara yerleştirdi.

Kararlılık, fedakarlık ve ciddiyet

Kararlılığı ve fedakarlılığıyla tüm dünyaya örnek olan Türk askeri, roketatara yerleştirilecek mermileri silerek, atışla ilgili olası bir sorunu ortadan kaldırırken, ciddiyetini ve inancını da ortaya koymuş oldu.

Veee Mehmetçikten PKK'ya mesaj

Tüm hazırlıklar tamamlandığında ise sıra komutandan gelecek emire kaldı. O emir geldiğinde 8 km menzilli, uzun namlulu 107 milimetrelik roketatar sistemi ateşlenerek mermiler terör hedeflerine doğru yola çıktı.


Anahtar Kelimeler: PKK vuruluyor - Video görüntüsü - PKK ya mesaj - Mhemetcigin kararliligi ve fedakarligi - PKK inleri toz duman oldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder