7 Mayıs 2010 Cuma

Dağlıca'da çatışma: 2 askerimiz şehit

Dağlıca'da çatışma: 2 askerimiz şehit
07 MAYIS 2010 CUMA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken 5 terörist ölü ele geçirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 2 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri ile teröristler arasında Dağlıca bölgesinde sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş ile 1 uzman onbaşı şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Yaralı askerin helikopterle Hakkari Asker Hastanesinde tedavi altına alındığı, çatışmanın ardından bölgeye çok sayıda hava ve kara desteğinin sevk edildiği bildirildi.

-ÇATIŞMADA 5 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde, terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 5 terörist ölü ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri ile teröristler arasında, Dağlıca bölgesinde çıkan çatışma çıktı. Çatışmada, 2 asker şehit olurken, 5 terörist de ölü ele geçirildi. Çatışmada 1 asker de yaralandı.

Kaynak: AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder