1 Mayıs 2010 Cumartesi

Teröristler karakol basti: 4 sehit ve 7 yarali

Teröristler karakol bastı: 4 şehit, 7 yaralı
01 MAYIS 2010 CUMARTESI

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na, teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda, karakol komutanı da dahil 4 asker şehit olurken, 2'si ağır 7 asker yaralandı.

Teröristler tarafından Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda, 4 askerin şehit olduğu ikisi ağır 7 askerin de yaralandığı bildirildi.

Sarıyayla Jandarma Karakolu'na teröristlerin uzun namlulu silahlarla yaptığı saldırıda şehit olan 4 asker arasında karakol komutanının da bulunduğu öğrenildi.

Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken yaralı askerler Tunceli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Ağır yaralı bir asker,helikopterle Elazığ Askeri Hastanesine kaldırıldı.

SALDIRIDA YARALANAN ASKERLERDEN BİRİ DAHA DURUMU AĞIR OLDUĞU GEREKÇESİYLE ELAZIĞ'A SEVK EDİLDİ

Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan askerlerden biri daha durumu ağır olduğu gerekçesiyle Elazığ'a sevk edildi.

Sarıyayla Jandarma Karakolu'na teröristlerin uzun namlulu silahlarla yaptığı saldırıda yaralanan ve Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılan askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ağır yaralı asker, helikopterle Elazığ Askeri Hastanesine sevk edildi.

Bu arada, Sarıyayla Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırının gece yarısı başladığı ve askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmanın sabah saatlerine kadar sürdüğü belirtildi.

Saldırının ardından il merkezi ve Nazimiye ilçesindeki birliklerden çok sayıda asker, operasyon için helikopterlerle bölgeye intikal ettirildi.

Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda 4 asker şehit olmuş, 7 asker de yaralanmıştı. Yaralı askerlerden biri, daha önce helikopterle Elazığ'a sevk edilmişti.

Kaynak: Haber 7 & AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder